Таліби : Talibi Nablizhayutsya Do Kabula Zmi Novini Cvitu / Ukraine today tv live on youtube.

Таліби : Talibi Nablizhayutsya Do Kabula Zmi Novini Cvitu / Ukraine today tv live on youtube.. Таліби захопили місто фарах на заході афганістану. Офіційна влада афганістану на межі краху. За їхньою інформацією, таліби захопили в місті два пости безпеки. Таліби є послідовниками напрямку ісламу, що має назву ашарізм. Джозеф байден у травні 2021 року заявив, що сша повністю виведе своє військо з афганістану.

Крім того, таліби заявили про захоплення радіостаніції в кандагарі. Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року Талибы захватили еще 13 крупных городов афганистана / associated press. Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Хто не погоджується з цією ідеологією.

O8dadzz2s34 M
O8dadzz2s34 M from cdn.segodnya.ua
Таліби повертаються до влади в афганістані: Крім того, таліби заявили про захоплення радіостаніції в кандагарі. А зараз таліби ще й захопили трофейну зброю та обладнання в урядових сил безпеки (у тому числі те, що свого часу постачали сша). Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар. Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. Таліби зайняли президентський палац й готуються проголосити ісламський емірат. Видайте молодих синів або позбавите їх.

Таліби є послідовниками напрямку ісламу, що має назву ашарізм.

Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану. Талибы захватили еще 13 крупных городов афганистана / associated press. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Таліби поки що не коментують ці напади. Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. У вересні 1995 року вони захопили. Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені: У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Таким чином «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. За їхньою інформацією, таліби захопили в місті два пости безпеки. Представники служби безпеки заявили, що афганські сили не дали можливості бойовикам просунутися в цьому районі. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня.

Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня. Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар. Таліби є послідовниками напрямку ісламу, що має назву ашарізм. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю.

Soryrirx7oajnm
Soryrirx7oajnm from www.depo.ua
Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня. Ukraine today tv live on youtube. Хто не погоджується з цією ідеологією. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. Таліби є послідовниками напрямку ісламу, що має назву ашарізм.

Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни.

The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Вони контролюють понад дві третини території афганістану. За їхньою інформацією, таліби захопили в місті два пости безпеки. Таким чином «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; Крім того, на їхньому боці знання і розуміння місцевості. Таліби є послідовниками напрямку ісламу, що має назву ашарізм. Видайте молодих синів або позбавите їх. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять Крім того, таліби заявили про захоплення радіостаніції в кандагарі.

Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Крім того, таліби заявили про захоплення радіостаніції в кандагарі. Таліби захопили місто фарах на заході афганістану. Представники служби безпеки заявили, що афганські сили не дали можливості бойовикам просунутися в цьому районі. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю.

P1amefyvyrio6m
P1amefyvyrio6m from static.hromadske.radio
Таким чином «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Ukraine today tv live on youtube. Бойовики руху талібан захопили радіостанцію в місті кандагар, який вони взяли під контроль цього тижня внаслідок масштабного військового. Талибы захватили еще 13 крупных городов афганистана / associated press. У вересні 1995 року вони захопили. Крім того, таліби заявили про захоплення радіостаніції в кандагарі. 14 серпня 2021, 12:00 читать новость на русском. Таліби є послідовниками напрямку ісламу, що має назву ашарізм.

Представники служби безпеки заявили, що афганські сили не дали можливості бойовикам просунутися в цьому районі.

На підконтрольних їм територіях вводиться жорсткі правила, які ретельно контролюються. Таліби повертаються до влади в афганістані: Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар. 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. The taliban ( / ˈtælɪbæn, ˈtɑːlɪbɑːn /; Джозеф байден у травні 2021 року заявив, що сша повністю виведе своє військо з афганістану. Видайте молодих синів або позбавите їх. Офіційна влада афганістану на межі краху. Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Таліби є послідовниками напрямку ісламу, що має назву ашарізм. Хто не погоджується з цією ідеологією.